Fisse der sprøjter slikke fisse film

klart på hans tykke pik. Enkelte voksne klatter ramte hende i munden, og dem slugte hun tilfreds. Da jeg trak pikken, som stadig var stenhård ud af Louise dryppede det fra mit pikhoved. Jeg havde mange gange i mine onanier drømt om at fylde Louise med min sæd, som en slags markering af mit territorium. For fanden, det her ville bare hjemsøge mig for evigt, jeg vidste det! Man sidder som i en hestesko, med badet i den ene ende.

Han kneppede hende hårdt og man kunne se musklerne i hans muskuløse lår, der arbejde i denne hårde elskovsstilling. Ja, det ved jeg, du fortalte mig det en af de første dage efter han var flyttet ind men det er ikke det, presser hun ufortrødent på og jeg synker. Du skal lave et rigtigt pornosprøjt, - skreg Stine. Noget fæstnede sig på hendes bryster, mens andet gled ned på gulvet. Nåh, du ved, begivenhedsløst som altid, men det betaler regningerne mens jeg venter på svar fra kontorer der har mit. Hun kyssede mig indgående; Åhh, hvilken skøn orgasme. Spørger jeg og Elias tager mit hoved mellem sine store varme hænder og holder mig stille, presser sin høje krop mod min og jeg mærker tydeligt hans rejsning prikke mod mit lår.

Jeg hører og mærker safterne komme som en syndflod, mens jeg arbejder mig selv ind i ekstase. Hvad nu hvis han faldt for hende og stoppede sin flirt med mig? Louise er forholdsvis genert, når diskussionen kommer alt for tæt på hendes eget sexliv. Men til min skuffelse kysser han mig ikke, sætter sig bare op, sætter fingrene i kanten på mine shorts og begynder at hive dem af mig. Jeg klemmer og slapper af, for dernæst af skubbe da eksplosionen overrasker mig og synderiver mig krop i en strøm af den reneste nydelse og saglighed. Spørger han og jeg ser tilbage på ham.

Kan du li hvad du ser? Han er mellem mine ben, men overhovedet ikke i nærheden af tæt nok på til at lade mig mærke om han er hård igen eller. Louise og jeg sad stadig på bænkene og betragtede. Elias øjne æder mig råt, hans sult efter min vådhed er håndgribelig og hans egen hånd pumper hans lem mere aggressivt, som han bliver mere og mere opslugt af min leg. Peter tog sæbe i hånden og begyndte at masere min kærestes smukke krop. Louise var snæver, og jeg kunne mærke at hun gav sig, når jeg stødte for langt.

Den nægter at acceptere at hvis jeg nogensinde vil have sex med en mand nogensinde igen, bliver det ikke med Elias. Nej, fuck sexet som synd Elias, for at drive mig rundt i hans karrusel, for så bare at skubbe mig af ved topfart og dermed sørge for jeg ville brække hver en knogle i min krop. Peter stod med sit lem og sine store kugler hængende mellem benene, og rodede i sin taske efter sine shorts. Trusserne må være krøbet godt op i løbet af dagen, for de afslørede en stor revne mellem et par tilsyneladende store skamlæber. Så kravlede jeg ned på knæ foran hende, hun så ned på mig og spredte villigt sine ben. Du er nødt til at vise ham frem smukke, jeg er nødt til at se denne Adonis med mine egen øjne, før jeg tror på nogen så sexet eksisterer. Vi delte stort set alt, men beskrivende seksuelle gerninger var ikke en af dem.

Hans lange smidige krop, pakket med faste muskler, er i dette øjeblik ganske optaget af den langsomme stimulans hans lem modtager, og det ligner manden er fandens ophidset. Min finger gnubber ivrigt over den lille knude af nerver, bringer mig med hastige skridt mod mit endelige og jeg kommer hurtigt, hovedet fuld af billeder fra gårsdagens leg, og kan da heller ikke stoppe et klynk fra at komme over mine læber. Det jeg virkelig ked af, hvisker jeg beklemt til Elias, men han trækker bare på skulderne med et beroligende smil. Vi har det sjovt sammen og går godt i spænd, men så skulle han absolut gå hen og få mig til at længes efter ham totalt uretfærdigt og når det er ugengældt, gør det, det endnu mere uretfærdigt. Hans pik var nu så stiv, at den var begyndt at pege. Han ælter mine lår i sine stærke hænder som han rejser sig og stiller sig mellem mine ben. Ikke krumt som min, mere lige frem. Der blev ikke sagt noget, men alle sanser var på højtryk.

Dig, det dig der er galt, siger jeg med svagt rystende stemme og overrasket blinker Elias af den kommentar. Gider du ikke lige vaske mig på ryggen, spurgte hun med en hæs og liderlig stemme. Forklarer jeg og lægger mærke til hvor meget som et surt møgbarn jeg lyder, men jeg kan ikke stoppe det og Sarah svarer hurtigt tilbage. Jeg skubber på hans bryst og ser bedende ind i hans øjne og han prøver at læse min handling. Spørger han bekymret og jeg nikker. Elias trækker sig forsigtig ud og jeg ømmer mig let. I bruseren stod Peter med sin pik, der hvilede på min kærestes røv.

Da de blev opmærksomme på, at vi var kommet, og at de nu var midtpunktet i et frækt liveshow, steg deres liderlighed til det højeste. Spørger han efter et par minutter i stilhed og jeg ser tankefuldt op på loftet. Refleksivt lægger jeg hænderne på hans bryst, det er varmt og musklerne er så faste og urokkelige at jeg et øjeblik forestiller mig fløjlsovertrukket sten. Mit lange lysebrune hår hænger til midt på ryggen og ser lige pt noget uglet ud, men jeg er ligeglad. Min krop vrider sig i ren nydelse, hver muskel dirrer og sitre og jeg hører Elias stønne og skubber sig ind i mig længe før jeg er færdig med at komme og knepper mig ivrigt. Ih som du sveder, du kæmper også hårdt, sagde Louise.

Det kan jeg, ånder jeg, ude af stand til at tænke sammenhængende, mine hjerneceller er ved at gå op i røg. De har et meget harmonisk forhold. Mine lår glinsede af sved. Jeg har det ikke dårligt med det der er sket som jeg troede jeg ville, men har tværtimod fået lyst til mere trang til mere. Jeg gaber i protest, vælter ud af sengen og stavre ud på badeværelset, hvor jeg tænder for bruseren. Så mødtes vore øjne og jeg kunne mærke at hun slappede af i sine ben, da jeg lagde min hånd på hendes lår. Jeg læner mig fremad for at undgå nogen skulle lytte med og Sarah efterligner mig. Louise blev stående på alle fire på bænken med røven godt tilbage, mens sæden begyndte at løbe ud af hendes åbne kussehul.

Jeg ved ikke hvorfor det lige præcis får mig til at mindes, måske fordi jeg ved hvor våd jeg blev i shortsene af Elias lækre leg og hvor hurtigt han fik mig til at komme uden en eneste berøring. Skulle tennissen' være aflyst en dag, så hygger vi os med en god middag og en god flaske rødvin. Efter at have nydt den pirrende duft, kyssede jeg let hendes skamlæber. Jeg tysser på hende og ryster ivrigt på hovedet, hader den rødmen der spreder sig over mine kinder forræder krop. Hendes bryster hoppede og hun kom til at stå, så Peter for første gang havde frit udsyn til hendes fisse. Tak, Emma, han stryger min kind med bagsiden af fingrene og smiler.

Jeg selv stod i tights og en t-shirt og mærkede pikken svulme. Du er bare nedtur over du ikke fik lov til at smage på safterne, driller jeg ham og hviner da han hiver mig tættere på sig og er bukket ind over mig tre sekunder senere. Jeg ved det er latterligt, men at se dig med den kvinde efter hvad vi har lavet sammen slog mig ud af kurs, tilstår jeg og langsomt kurver et blidt smil hans læber og jeg krydser stædigt armene under brysterne. En vinterdag i marts tog vi hen til den lokale tennishal, hvor vi havde reserveret banen fra klokken ni til elleve om aftenen. Hun smilede til mig, ja, nu håber jeg ikke, at han vil stille alt for store krav efter i aften. Bruseren slukkede automatisk, og han lod den være slukket imens han gned sit hår ind. Vi har jo også smækket ind til herreomklædningen, for der står turneringsbolde og præmier til i morgen! Cathy jeg ledte efter et sted at bo nær en MMA-klub her i byen, eftersom sæsonen snart starter, så jeg har brug for at træne så meget som jeg overhovedet kan og jo mindre tid jeg skal. Det resonerer helt ind i min kerne og synet af dette prima eksemplar af en mand, der spiller sig selv af, mens han ser på mig er det mest ophidsende jeg nogensinde har oplevet. Skal vi bruge beskyttelse?

Fisse der sprøjter slikke fisse film - Archiv der

Peter og Stine var efterhånden kommet ind under bruseren. Nu førte hun naturligt blikket over mod mig, for at se, hvad der fangede min interesse. Mine hænder glider op over min torso, under min tank top og klemmer om mine bryster. Hvis vi krydser denne linje, vil det uden tvivl komplicere tingene mellem. Nu, skal vi vaskes rene. Spørger han ansvarsfuldt og jeg nikker og han stiger ud af sengen og finder en pakke kondomer.

Et øjeblik: Fisse der sprøjter slikke fisse film

Stine lå på alle fire på gulvet i brusekabinen, mens Peter stod overskrævs hen over hende. Har du altid fået sprøjte orgasmer? Han er godt udrustet og jeg savler bare ved tanken om ham hver gang jeg ser ham åh, Sarah, han er virkelig den mest sexede handyr jeg længe har set og jeg kan næsten ikke fatte. Han knepper mig hårdt og insisterende og raller på en udånding da han selv kommer. Og da han sætter tungen til min hovne klit og flikker tungen over den, kan jeg ikke holde stand længere. Frække menneske og han vidste det, din mor er en ret sød dame, fortsætter han og efter at have taget en mælkekarton ud af køleskabet, guider han gaflen jeg er ved at putte i munden ind i sin mund og spiser min ananas. fisse der sprøjter slikke fisse film

Læser Kommentarer

Skrive en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *